Category Archives: Uncategorized

Lirik Lagu Joget Terengganu

…Sekarang korang bleh nyanyi puas-puas…hahahaha

Advertisements

Dah lewat ker?

eer…maap lah kalu terlewat ker ape, aku ucapkan SELAMAT HARI QURBAN…hihihihi, sori sekali lagi.
Kat sini aku list kan link website untuk cari barang percuma (korang mesti suka la)

nok kobek PS3 Slim?

Pagi hari ini, aku pi hantar resume untuk temuduga tapi entah boleh, entah tidak. Tapi takpe lah, tawakkal je…pastu aku balik kat rumah buke PC terus surf internet…pusing punyer pusing terbace lah mende ni….tapi ok la juga.

Hahaha…PS2 takde lagi, berangan nok kobek PS3…tapi takpe lah. Mane tahu tengah2 bace artikel ni dapat idea yang bagus2..

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

makin lame aku tengok, lagi kuat keinginan nak beli…aku bukan hardcore gamer tapi aku suke design die je…comel, cute tapi mahal.

wahhh!?

hahaha….banyak peristiwa yang berlaku selama aku tak post kat sini..cam “Hari Ibu”,”Hari Guru” serta beberapa acara sukan ¬†seperti Sudirman Cup (Malaysia kalah dengan China dalam semi-final),Hoki Piala Asia (pun kalah dengan China…yang ni aku hairan.. )dan Manchester United menjulang EPL selepas seri dengan Arsenal…..

Hari ni plak, aku jumpa sesuatu yang menarik perhatian korang semue…..cube tengok gambar ni….

kat mane jual ..yek?

kat mane jual ..yek?

Berkenan?mahu buat sendiri?…korang patut baca kat website diaorang…kat situ ade tips cara nak buat mende ni…website die?(tekan je kat gambar tu)

Ape hal nye?

Fuyoo..lame jugak rasenye aku dah tak post kat sini, banyak sangat halangan-nye…tapi tak pe. Untuk cover balik yang lepas2 tu, aku list kan beberapa berita sama ade yang baik @pun buruk…err >_>

  1. 2 minggu line streamyx aku buat hal,pasal tu le aku tak post…muahaha
  2. Bukit Selambau ngen Bukit Gantang Pakatan Rakyat yang punyer
  3. Dan pade hari yang same ngen pilihanraya kecil ni..lebih kurang pukul 3:45pm…aku dapat sorang lagi anak buah…laki-laki.
  4. Man Utd & Arsenal seri ngen lawan masing-masing [Uefa champion league]…hampeh btul!

Lagu Bandaraya Kuala Terengganu…

Lagu Bandaraya Kuala Terengganu ;


Lirik :

Kuala Terengganu Hebat Mempesona

Bandaraya Warisan Pesisir Air

Lambang Kemakmuran Negeri Darul Iman

Memacu Pembangunan


Seberkas Dalam Serumpun

Berkhidmat dan Berhubung

Selesa Hidup dan Persekitaran

Muda Dalam Segala Segi

Dasari Ilmu ke  Akar Umbi

Pengeras Semangat Minda Kelas pertama


Kuala Terengganu Hebat Mempesona

Bandaraya Warisan Pesisir Air

Indah dan Permai Bumi Bertuah

Untuk Semua, Untuk Dunia

Kuala Terengganu… Warisan Bestari


Setakat ni cume liriknye dulu….nanti upload die punye video pulak…so tunggu…