Tag Archives: tekno

nok kobek PS3 Slim?

Pagi hari ini, aku pi hantar resume untuk temuduga tapi entah boleh, entah tidak. Tapi takpe lah, tawakkal je…pastu aku balik kat rumah buke PC terus surf internet…pusing punyer pusing terbace lah mende ni….tapi ok la juga.

Hahaha…PS2 takde lagi, berangan nok kobek PS3…tapi takpe lah. Mane tahu tengah2 bace artikel ni dapat idea yang bagus2..

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

makin lame aku tengok, lagi kuat keinginan nak beli…aku bukan hardcore gamer tapi aku suke design die je…comel, cute tapi mahal.

Hack modem streamyx…..?

Semasa surf internet nak cari penyelesaian kepada masalah member aku ni….terjumpe la mende,gembire-nye aku dan mereka yang gune modem default streamyx….bukan-nye ape,susah betul nak dapat mende ni

Nak tahu ape yang aku cakapkan…korang tengok kat bawah ni….list username dan password default modem tmnet…aku dapat ni kat koneksen.com

1. ZTE modem
IP Address: 192.168.1.1
* Username: ADSL
Password: expert03
* Username: ZXDSL
Password: ZXDSL
* Username: admin
Password: telekomst
2. KASDA modem:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: admin
Password: telekomst
3. ArtNet modem:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: admin
Password: telekomst
* Username: admin
Password: admin
* Username: admin
Password: password
4. Triz modem:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: admin
Password: aaaaaaaa
5. Aztech modem:
IP Address: 10.0.0.2 OR 192.168.1.1
* Username: admin
Password: blank
* Username: admin
Password: password
* Username: admin
Password: admin
6. Billion modem:
IP Address: 192.168.1.254
* Username: admin
Password: password
7. Huawei modem:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: admin
Password: admin
8. Hyundai HSE-220 Modem:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: ADSL
Password: ADSL
* Username: admin
Password: ADSL
* Username: root
Password: root
9. Riger DB102:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: tmadmin
Password: tmadmin
10. TP-LINK MODEM / ADSL2 / ROUTER:
IP Address: 192.168.1.1
* Username: admin
Password: admin

1. ZTE modem

IP Address: 192.168.1.1

* Username: ADSL   Password: expert03

* Username: ZXDSL   Password: ZXDSL

* Username: admin   Password: telekomst

2. KASDA modem:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: admin   Password: telekomst

3. ArtNet modem:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: admin   Password: telekomst

* Username: admin   Password: admin

* Username: admin   Password: password

4. Triz modem:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: admin   Password: aaaaaaaa

5. Aztech modem:

IP Address: 10.0.0.2 OR 192.168.1.1

* Username: admin   Password: blank

* Username: admin   Password: password

* Username: admin   Password: admin

6. Billion modem:

IP Address: 192.168.1.254

* Username: admin   Password: password

7. Huawei modem:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: admin   Password: admin

8. Hyundai HSE-220 Modem:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: ADSL   Password: ADSL

* Username: admin   Password: ADSL

* Username: root   Password: root

9. Riger DB102:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: tmadmin   Password: tmadmin

10. TP-LINK MODEM / ADSL2 / ROUTER:

IP Address: 192.168.1.1

* Username: admin   Password: admin

Selepas ni..bleh korang pilih mane yang berkenan….

wahhh!?

hahaha….banyak peristiwa yang berlaku selama aku tak post kat sini..cam “Hari Ibu”,”Hari Guru” serta beberapa acara sukan  seperti Sudirman Cup (Malaysia kalah dengan China dalam semi-final),Hoki Piala Asia (pun kalah dengan China…yang ni aku hairan.. )dan Manchester United menjulang EPL selepas seri dengan Arsenal…..

Hari ni plak, aku jumpa sesuatu yang menarik perhatian korang semue…..cube tengok gambar ni….

kat mane jual ..yek?

kat mane jual ..yek?

Berkenan?mahu buat sendiri?…korang patut baca kat website diaorang…kat situ ade tips cara nak buat mende ni…website die?(tekan je kat gambar tu)