Ape hal nye?

Fuyoo..lame jugak rasenye aku dah tak post kat sini, banyak sangat halangan-nye…tapi tak pe. Untuk cover balik yang lepas2 tu, aku list kan beberapa berita sama ade yang baik @pun buruk…err >_>

  1. 2 minggu line streamyx aku buat hal,pasal tu le aku tak post…muahaha
  2. Bukit Selambau ngen Bukit Gantang Pakatan Rakyat yang punyer
  3. Dan pade hari yang same ngen pilihanraya kecil ni..lebih kurang pukul 3:45pm…aku dapat sorang lagi anak buah…laki-laki.
  4. Man Utd & Arsenal seri ngen lawan masing-masing [Uefa champion league]…hampeh btul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s