wahhh!?

hahaha….banyak peristiwa yang berlaku selama aku tak post kat sini..cam “Hari Ibu”,”Hari Guru” serta beberapa acara sukan  seperti Sudirman Cup (Malaysia kalah dengan China dalam semi-final),Hoki Piala Asia (pun kalah dengan China…yang ni aku hairan.. )dan Manchester United menjulang EPL selepas seri dengan Arsenal…..

Hari ni plak, aku jumpa sesuatu yang menarik perhatian korang semue…..cube tengok gambar ni….

kat mane jual ..yek?

kat mane jual ..yek?

Berkenan?mahu buat sendiri?…korang patut baca kat website diaorang…kat situ ade tips cara nak buat mende ni…website die?(tekan je kat gambar tu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s