Tag Archives: berita

Yea…Windows 7 datang…

Hari ini secara rasmi perisian sistem operasi terbaru Microsoft WINDOWS 7 dilancarkan…walaupun dah ramai pakai sejak tahun lepas…hihihihi

Windows 7 Whooper kat Burger King Jepun...777 yen saje!!

Windows 7 Whooper kat Burger King Jepun...777 yen saje!!

Dengan hanya…

  • 1 GHz atau lebih cip pemprosesan x86 utk 32bit dan x64 utk 64bit
  • 1 GB ram utk 32bit dan 2 GB ram utk 64bit
  • Ruang hard disk 16GB utk 32bit dan 20 GB utk 64bit
  • Serta sekurang-kurangnya kad grafik directX 9

korang dah bleh pakai perisian ini…dengan lain kate, PC korang yang lame tu [kalu lepas requirement kat atas tu] JANGAN buang la…

Ape hal nye?

Fuyoo..lame jugak rasenye aku dah tak post kat sini, banyak sangat halangan-nye…tapi tak pe. Untuk cover balik yang lepas2 tu, aku list kan beberapa berita sama ade yang baik @pun buruk…err >_>

  1. 2 minggu line streamyx aku buat hal,pasal tu le aku tak post…muahaha
  2. Bukit Selambau ngen Bukit Gantang Pakatan Rakyat yang punyer
  3. Dan pade hari yang same ngen pilihanraya kecil ni..lebih kurang pukul 3:45pm…aku dapat sorang lagi anak buah…laki-laki.
  4. Man Utd & Arsenal seri ngen lawan masing-masing [Uefa champion league]…hampeh btul!