Tag Archives: malaysia

wahhh!?

hahaha….banyak peristiwa yang berlaku selama aku tak post kat sini..cam “Hari Ibu”,”Hari Guru” serta beberapa acara sukan ┬áseperti Sudirman Cup (Malaysia kalah dengan China dalam semi-final),Hoki Piala Asia (pun kalah dengan China…yang ni aku hairan.. )dan Manchester United menjulang EPL selepas seri dengan Arsenal…..

Hari ni plak, aku jumpa sesuatu yang menarik perhatian korang semue…..cube tengok gambar ni….

kat mane jual ..yek?

kat mane jual ..yek?

Berkenan?mahu buat sendiri?…korang patut baca kat website diaorang…kat situ ade tips cara nak buat mende ni…website die?(tekan je kat gambar tu)

Ape hal nye?

Fuyoo..lame jugak rasenye aku dah tak post kat sini, banyak sangat halangan-nye…tapi tak pe. Untuk cover balik yang lepas2 tu, aku list kan beberapa berita sama ade yang baik @pun buruk…err >_>

  1. 2 minggu line streamyx aku buat hal,pasal tu le aku tak post…muahaha
  2. Bukit Selambau ngen Bukit Gantang Pakatan Rakyat yang punyer
  3. Dan pade hari yang same ngen pilihanraya kecil ni..lebih kurang pukul 3:45pm…aku dapat sorang lagi anak buah…laki-laki.
  4. Man Utd & Arsenal seri ngen lawan masing-masing [Uefa champion league]…hampeh btul!