nok kobek PS3 Slim?

Pagi hari ini, aku pi hantar resume untuk temuduga tapi entah boleh, entah tidak. Tapi takpe lah, tawakkal je…pastu aku balik kat rumah buke PC terus surf internet…pusing punyer pusing terbace lah mende ni….tapi ok la juga.

Hahaha…PS2 takde lagi, berangan nok kobek PS3…tapi takpe lah. Mane tahu tengah2 bace artikel ni dapat idea yang bagus2..

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

makin lame aku tengok, lagi kuat keinginan nak beli…aku bukan hardcore gamer tapi aku suke design die je…comel, cute tapi mahal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s