Dah lewat ker?

eer…maap lah kalu terlewat ker ape, aku ucapkan SELAMAT HARI QURBAN…hihihihi, sori sekali lagi.
Kat sini aku list kan link website untuk cari barang percuma (korang mesti suka la)

Yea…Windows 7 datang…

Hari ini secara rasmi perisian sistem operasi terbaru Microsoft WINDOWS 7 dilancarkan…walaupun dah ramai pakai sejak tahun lepas…hihihihi

Windows 7 Whooper kat Burger King Jepun...777 yen saje!!

Windows 7 Whooper kat Burger King Jepun...777 yen saje!!

Dengan hanya…

  • 1 GHz atau lebih cip pemprosesan x86 utk 32bit dan x64 utk 64bit
  • 1 GB ram utk 32bit dan 2 GB ram utk 64bit
  • Ruang hard disk 16GB utk 32bit dan 20 GB utk 64bit
  • Serta sekurang-kurangnya kad grafik directX 9

korang dah bleh pakai perisian ini…dengan lain kate, PC korang yang lame tu [kalu lepas requirement kat atas tu] JANGAN buang la…

nok kobek PS3 Slim?

Pagi hari ini, aku pi hantar resume untuk temuduga tapi entah boleh, entah tidak. Tapi takpe lah, tawakkal je…pastu aku balik kat rumah buke PC terus surf internet…pusing punyer pusing terbace lah mende ni….tapi ok la juga.

Hahaha…PS2 takde lagi, berangan nok kobek PS3…tapi takpe lah. Mane tahu tengah2 bace artikel ni dapat idea yang bagus2..

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

PS3 Slim..yang comel, bile la bleh beli

makin lame aku tengok, lagi kuat keinginan nak beli…aku bukan hardcore gamer tapi aku suke design die je…comel, cute tapi mahal.